کارشناس جرائم سایبری پلیس فتا خوزستان ضمن اشاره به خطرات ها، به کاربران اینترنتی که اقدام به نصب اینگونه نرم افزار های دور زدن فیلترینگ می کنند، هشدار داد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: ستوان یونس عیسی پره کارشناس جرائم سایبری پلیس فتا خوزستان در این خصوص گفت: با بررسی های انجام شده در پرونده های تشکیل شده در پلیس فتا خوزستان مشخص شد که متاسفانه شاکیان با اقدام جهت نصب ، در دام سایت های فیشینگ افتاده و همه اطلاعات بانکی آنها به سرقت شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: در این نمونه از ی ها، مجرمان سایبری از طریق تبلیغات گسترده در سایت ها و شبکه های اجتماعی و یا با ارسال ایمیل، شهروندان را به درگاه جعلی جهت انجام خرید اینترنتی هدایت می کند. در این صورت کاربر تصور می کند که وارد سایت اصلی شده است و اگر به جعلی بودن درگاه بانکی دقت نکند و اطلاعات شخصی، بخصوص اطلاعات بانکی خود را در سایت وارد کرده و ارسال کند، هکرها و مجرمان سایبری اطلاعات ارسال شده را ثبت کرده و از آن سوء استفاده می کنند.
این مقام انتظامی گفت: استفاده از ، فارغ از مشکل اصلی آن یعنی دور زدن فیلترینگ کشور و دسترسی کاربران به محتواهای نامناسب و ممنوع، باعث ایجاد خطرات امنیتی بسیاری مانند سرقت اطلاعات می شود. گرایش کاربران برای استفاده از این نوع برنامه ها باعث تمرکز هکرها و مجرمان سایبری برای ساخت چنین برنامه هایی شده تا از این طریق بتوانند اطلاعات حساس کاربران را سرقت کنند.
وی سهولت ارتکاب جرم در این فضا، تصور پنهان ماندن جرم و عدم شناسایی مجرم و سطح پایین آگاهی کاربران نسبت به جرائم اینترنتی را از عوامل موثر در وقوع جرایم در این زمینه دانست و گفت: به غیر از ی هایی که در قالب فروش و نصب صورت می گیرد، خود برنامه های نیز خطرات امنیتی زیادی را متوجه کاربران می کنند.
ستوان عیسی پره ضمن هشدار به شهروندان در زمینه خطرات امنیتی در استفاده از افزود: این برنامه ها با اجرا روی سیستم های رایانه ای و گوشی های هوشمند، پورت های مختلفی را جهت اجرای دستور باز می کنند. در حقیقت هنگام استفاده از ،کاربر اجازه می دهد که تمام اطلاعات او به سرور ارسال شود که امکان سرقت اطلاعات و سوءاستفاده از آنها بسیار زیاد است. به همین دلیل به شدت توسط توصیه می شود از ، و پروکسی استفاده نشود، بخصوص زمانی که قصد دارید اطلاعات شخصی نظیر نام کاربری و رمز عبور را ارسال کنید ویا از سایت های مهم مانند سایت ها و درگاه های بانکی استفاده کنید.
کارشناس جرائم سایبری پلیس فتا خوزستان، ضمن برشمردن خطرات فلیترشکن ها ، بیان کرد: از جمله خطرات ها می توان به امکان آلوده کردن سیستم به ویروس، دسترسی به اطلاعات و فایل های سیستم، امکان جمع آوری اطلاعات بانکی و دسترسی کامل به داده هایی که در شبکه مبادله می شود، قابلیت رصد لحظه به لحظه موقعیت مکانی و. نام برد.
منابع اطلاع رسانی پلیس فتا
هک گوشی های شما به وسیله نصب فیلترشکن وبه سرقت رفتن اطلاعات بانکی شما
طب کارمثبت بندرعباس(آدرس وشماره تلفن مرکزتخصصی طب کاردربندرعباس)دکترطاهره عسکری
های ,اطلاعات ,سایت ,استفاده , ,پلیس ,پلیس فتا ,در این ,اطلاعات بانکی ,مجرمان سایبری ,فتا خوزستان ,کارشناس جرائم سایبری
درباره این سایت